són els següents :
- ½ kg de Mongetes del Ganxet Cuites
- 1-2 Botifarres de Ceba
- 4-5 Talls de Pernil Salat
- Oli d'Oliva
- 1 gra d'All
- Sal i Julivert
- Lecitina de soja
- Tritureu les mongetes amb un polsim de sal, una mica de l'aigua de la cocció i un rajolí d'oli, fins obtenir una crema ben fina i suau.
- Feu la botifarra a talls i passeu-los per la paella, banda i banda, uns instants.
- Poseu els talls de pernil al forn a temperatura mitja, uns 150 º durant uns 40-45 min, fins que veieu que quedin ben ressecs. Deixeu-los refredar entre dos papers de cuina per tal que deixin anar l'excés de greix. Reduïu-los a pols amb l'ajut d'un corró.
- Picar i daurar el gra d'all amb unes gotetes d'oli. Després aboqueu-ho en un vas i tritureu-ho juntament amb 250cc. d'aigua i un grapat de fulles de julivert. Coleu-ho. Afegiu-hi 2 gr. de lecitina de soja i torneu-ho a batre procurant incorpora-hi força aire. Deixeu-ho reposar uns instants
El Muntatge :
Ompliu el fons dels gotets amb el puré de mongetes del ganxet, afegiu-hi el tall de botifarra, un raig d'oli, un polsim del pernil, l'aire de julivert ... i gaudiu-ho de gust.
vist a petitchef
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Escriu el teu comentari