La recepta és molt senzilla, i l'ingredient principal i únic són les turmes.
Per qui no ho sap les turmes són els testicles del xai.
Els ingredients són:
- Turmes (5 o 6 per persona)
- Farina
- Aigua
- Sal
- Oli
- Si el tripaire no ho ha fet, cal netejar les turmes, treure'ls una mena de tel que les embolcalla i tallar-les per la meitat.
- A part, barregem farina amb una mica d'aigua fins aconseguir una consistència similar a una crema.
- Salem, i ja tenim preparada la pasta d'arrebossar.
- Anem abocant les turmes a la pasta d'arrebossar, cal aconseguir que les turmes quedin ja revestides de la pasta.
- Escalfem una paella amb oli i quan aquest sigui calent, anem afegint-hi les turmes.
- Deixar que es facin. Quan la pasta de l'arrebossat tingui un color daurat, les traurem de l'oli i les posarem en un plat amb paper absorbent perquè treguin l'excés d'oli.
- I ja estan preparades i llestes per degustar aquest exquisit menjar.
mira maco, que sàpigues que no cal que em facis el dinar demà, eh?????
ResponEliminaJo dic una cosa, ves i demana això a la carnisseria... jo no m'atreveixo.
ResponEliminaSi només és menjar, tampoc hi ha per tant...
Elimina