14 de febrer del 2014

3

Turmes Arrebossades

Avui una recepta un tant diferent i alhora no adequada per ànimes impressionables.
La recepta és molt senzilla, i l'ingredient principal i únic són les turmes.

Per qui no ho sap les turmes són els testicles del xai.


Els ingredients són:

  •  Turmes (5 o 6 per persona)
  • Farina
  • Aigua
  • Sal
  • Oli
La preparació:

  1. Si el tripaire no ho ha fet, cal netejar les turmes, treure'ls una mena de tel que les embolcalla i tallar-les per la meitat.
  2. A part, barregem farina amb una mica d'aigua fins aconseguir una consistència similar a una crema.
  3. Salem, i ja tenim preparada la pasta d'arrebossar.
  4. Anem abocant les turmes a la pasta d'arrebossar, cal aconseguir que les turmes quedin ja revestides de la pasta.
  5. Escalfem una paella amb oli i quan aquest sigui calent, anem afegint-hi les turmes.
  6. Deixar que es facin. Quan la pasta de l'arrebossat tingui un color daurat, les traurem de l'oli i les posarem en un plat amb paper absorbent perquè treguin l'excés d'oli.
  7. I ja estan preparades i llestes per degustar aquest exquisit menjar.

3 comentaris:

  1. mira maco, que sàpigues que no cal que em facis el dinar demà, eh?????

    ResponElimina
  2. Jo dic una cosa, ves i demana això a la carnisseria... jo no m'atreveixo.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari