Ingredients per a 8 persones :
- 125 g de xocolata negra.
- 50g de mantega.
- 150 g d’avellanes triturades.
- 12 Pim’s de taronja tallats a quarts (Galetes).
- 100g de panses ( jo aquest cop ho he fet amb 50 g i també ha sortit bé).
- 2 o 3 cullerades de sucre llustre per decorar.
La preparació :
Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria o al microones. Afegir-hi els altres ingredients (menys el sucre llustre) i barrejar. Deixar refredar una mica a la nevera perquè la massa es pugui treballar millor. Quan la barreja ja no enganxa tant a les mans donar-li forma de botifarra amb l’ajuda de paper film transparent enrotllant fins que queda ben embolicada.
Deixar reposar 6 o 7 hores a la nevera. Tirar el sucre llustre per sobre per decorar.
BON APPÉTIT!!
Vist a : OSONATECA.COM
umm que bó, aviam si t'animes i me la fas... per cert des de quan t'agrada la xocolata ?? ens sorpendràs amb una botifarra de cartxofa o pebrot ?? jeje
ResponElimina