19 de juliol del 2012

0

Piruletes de Calamars Farcits de Botifarra Negra

Per demanda dels participants del Bloc, una nova recepta, en aquest cas, Piruletes de Calamars Farcits de Botifarra Negra.


Ingredients :

  • 2 Calamarsets nets.
  • 2 botifarres negres.
  • Uns quants pinyons.
  • Broquetes per enfilar.


La Preparació :

Traiem la pell de la botifarra, que pasarem per la paella tallada a trossos amb un mica d' oli.
La triturem i hi afegim els pinyons. Farcim els calamarsets (sense les potes ni les aletes) amb la barreja de botifarra i pinyons.
Emboliquem ben apretat amb film, i ho posem al congelador.

Al cap d' una estona, tallem els calamarsets a rodanxes d' un cm. Hi clavem una broqueta i fregim les piruletes amb l' oli ben calent, un o dos minuts per banda.

                                                                  BON APPÉTIT!!


vist a : petitchef

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari